Wij leveren alles op het gebied van watersport en hengelsport. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment voor de kampeerders met tent, caravan of camper. Wij staan geheel voor u klaar om onbezorgd te genieten van uw vrije tijd!

Naast ons uitgebreide assortiment kunt u ook bij ons terecht voor de technische ondersteuning. Voor onder andere het splitsen van alle soorten touwwerk, het maken van staaldraad voor verstaging voor de watersport, de industrie of andere projecten staan wij voor u klaar, maar ook voor elektrische en gas-technische vraagstukken om alles veilig te installeren. Indien mogelijk kunt u zelfs wachten op uw maatwerk met een kopje koffie.

Aan het einde van het jaar zijn wij ook uw Vuurwerkexpert. Wij staan garant voor een spectaculaire jaarwisseling!

Watersport

Wij hebben een groot assortiment artikelen voor het onderhoud van uw boot. Naast een uitgebreide lijn RVS beslag, diverse merken blokken, fitwerk en elektra benodigdheden, kunt u bij ons terecht voor o.a. antifouling, (grond)verf, reinigings- en onderhoudsmiddelen. Ook voor veiligheidsartikelen, navigatie en persoonlijke uitrusting bent u bij ons aan het juiste adres.

Maatwerk voor staaldraad en touwwerk doen wij in eigen beheer. Als de tijd en middelen het toelaten, gaan we zelfs direct voor u aan de slag.

Tevens zijn wij keuringsstation voor Besto reddingvesten. Ook andere reddingsvesten kunnen uiteraard door ons gekeurd worden. Wij hebben de expertise om u veilig het water op te laten gaan.

Hengelsport

Voor de hengelsport hebben wij bijna alles wat de beginnende en gevorderde hengelsporter nodig heeft. Wij hebben een ruim assortiment hengels, molens, onderlijnen, lood, shads, dobbers, klein materiaal, lokvoer en natuurlijk vers en ook diepgevroren aas. Ook voor de nodige toebehoren als kleding, stoelen en stretchers, hengelsteunen en opbergmogelijkheden bieden wij de oplossing.

Vissen is sport en ontspanning en dat weten wij als geen ander!

Camper / Caravan / Kamperen

Hoewel de naam dit niet meteen doet vermoeden, kunt u bij ons ook terecht voor van alles op het gebied van kamperen met uw tent, camper of caravan. Ook strandhuiseigenaren zijn bij ons aan het juiste adres.

Van tentharingen tot servies voor de kleine benodigdheden, stoelen en tafels voor de relaxmomenten, chemische toiletten en toebehoren voor de noodzakelijke dingen tot elektra, zonnepanelen en gasbenodigdheden voor een ontspannen vakantie.

Naast het assortiment wat wij leveren, kunnen wij u ook adviseren en indien mogelijk monteren op aanvraag. Automatische stelpoten van de TESA Autolift of Truma movers kunnen op afspraak gemonteerd worden. Houdt u wel rekening met een langere montagetijd daar wij zeer secuur te werk gaan wat betreft montage en afwerking, maar tussendoor ook de klanten in de winkel bedienen.

Wij staan met veel plezier voor u klaar!

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken noodzakelijke cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag binnen onze website volgen.